Självförtroende


Om du tycker att du ser "väldigt ful" ut när du ser på dig i spegeln är det inte bra, men det är dock helt normalt. Lite finnar kan förstöra allt. Det är viktigt att man är glad och inte låter de förstöra sin personlighet eftersom personer som är deprimerade inte ser lika bra ut. Självförtroendet och leendet syns och gör mer inverkan på utseendet än vad man tror.

Om du har sett dig i en spegel där du tyckte att du såg relativt bra ut i så titta in på dig själv i en annan spegel för att bekräfa detta. Lev på den fina spegelbilden länge!
Nästa spegel kanske är under en 1000 watts lampa och då är det inte många som är snygga. Gul belysning och som är dämpad ger den finaste hyn, den tonar ut de stärka röda färgerna.

Bygg upp ditt självförtroende, det är väldigt viktigt. Säg till dig själv innan du lägger dig att du är bäst, snyggast och vet mest!

Det bästa tipset är att vara glad, alltid! Följ dessa tips och du blir 100 gånger snyggarr, vi lovar! Vi har testat detta och analyserat personer.

Välkommen!

Då kör vi igång med bloggen igen! Kommentera gärna och sprid bloggen, gör bra reklam. Desto fler läsare, desto mer uppdate.

Mjölk

coffz om Kost:
Håller med, tror inte ett skit på dem som säger att kosten inte alls har någon påverkan på aknen. Jag märker tt jag får mer av allt det ni nämner men också mjölk, är det nåt som ni märkt av? om det är så så kan ni gärna skriva om det i bloggen.


Mjölk och mjölkprodukter har en stor inverkan. Vi glömde tyvärr detta i förra inlägget.
Ost, mjölk och smör är väldigt fett. Mjölk innehåller väldigt bra vitaminer som man behöver, dessa får man ta igen på annat sätt om man hoppar över mjölk. Drick vatten istället och kör vitamintabletter? Man kan dock dricka ett stort glas om dagen för att få i sig viktiga saker som mjölken innehåller.
Vi brukar dricka juice eller vatten istället, äter ingen ost och försöker undvika liknade saker. Det verkar fungera.


Någon som vill tycka till?


Kost

Många påstår att kosten inte påverkar att man får finnar. Det är helt fel anser vi!

Chokladbitar, godisbitar, läsk eller andra godbitar dvs. onyttiga saker påverkar.
Ät inga kakor, inget godis, drick ingen läsk och undvik fetmat.

Man kan äta en stor biff med sås, det är inte en form av bantning men man får hoppa över de allra onyttigasta sakerna, kämpa hårt! Börja inte ät när du blivit av med finnen hellre, de kommer tillbaka.

Drick mycket vatten och ät frukt för att få i dig vitaminer som gör att huden mår bättre och läker snabbare, undvik godis. Detta är vad som fungerar på oss.
Det är inte någon form av bantning vill vi bara säga än en gång, men  ja! Kosten påverkar!

Någon som vill tycka till?

Solarium

"Ett solarium är en anordning för att, vanligen av kosmetiska skäl, bestråla kroppen (eller delar därav) med ultraviolett strålning. Det huvudsakliga syftet med solarier är att huden ska bli brun som vid utomhussolning, men det finns även andra användningsområden, som exempelvis aknebehandling."




Solljus gör att aknen blir bättre. Ett solarium är konstgjort solljus som fungerar på samma sätt på aknen. Det finns många negativa saker med solarium, man måste vara väldigt försiktig och inte sola för mycket samt följa instruktioner. Kan vara cancerframkallande.

Färgen tonar ut huden och gör den "snyggare" samt gör att aknen blir bättre. Har man ärr i huden efter sin akne kan solariumet göra att huden blir mer brun på de ställena och ärren inte är äldre.




Vi rekomenderar solarium för dig som har akne och vill dölja denna, sola dock inte för mycket med risk för att bli för brun (ej snyggt) och för de risker som finns till cancer och brännskador.
Varför inte använda brun utan sol? Läs tidigare inlägg.


Pormaskar

Rengöringen är det viktigaste, rengör noga morgon och kväll, dock inget där mellan. Pela inte med fingrarna under dagen och kläm inte. Bästa tipset är att inte kolla sig i spegeln eller känna på huden för då vet du ej om där är någon finne eller ej, självförtroendet är bättre då också. Var positiv.


Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub parfymerad

Rengörande scrubcreme för problem med pormaskar och oren hy.

Tryck ut en liten mängd i handflatan och massera på fuktigt ansikte. Undvik huden runt ögonen, och fokusera på de områden där pormaskar upplevs vara ett problem. Kan användas dagligen.

Pris: 65 kronor för 150 ml


En väldigt prisvärd produkt, man behöver inte lägga ner mer pengar. Denna kräm tar bort pormaskar och rensar hyn, väldigt bra. Man känner sig fräsch efteråt.


RSS 2.0