Dölja sin acne - solbränna

Det är jobbigt om man vaknar på morgonen, tittar sig i spegeln och säger till sig själv:
- Fy fan va jag inte vill gå ut idag, se hur jag ser ut!

Man får inte glömma när man står där att man är alltid som fulast på morgonen och i spegeln. Låt blodcirkulationen komma igång lite och ett bra tips för att hålla självförtroendet uppe är att inte se sig själv i spegeln om man tycker det är jobbigt, många tycker tvärtom att dem är snygga och det är de bästa! Keep up the good work!


Man skall helst inte använda smink på acne eftersom de täpper igen porerna. Lite puder kan man använda men undvik feta krämer.

De flesta med acne är oftast lyckligare på sommaren då solen bidrar till att lindra acnen plus att solbrännan jämnar ut färgen i hyn. När man tappar färgen blir hyn blek utom på ställena där de finndrabbade områdena finns, de blir ofta rätt röda och synd mycket mer.
Ett bra tips så väl för tjejer som killar är att anväda brun-utan-sol. Jag har två tips på BUS, båda säljs på apoteket och är prisvärda.


ACO FACE Bronze gel är en färgad fettfri gel som ger huden en naturlig, fräsch
solbrun ton. Innehåller fuktbindande Glycerin och skyddande Vitamin E.
Undvik kontakt med kläder. Oparfymerad. För alla hudtyper

Pris: 69 kronor för 60ml

Det är en prisvärd produkt som är fettfri och därför skonsam för acnehud. Den är fuktbindande och kan användas istället för morgonkräm.
Du får en effekt direkt med denna kräm. Kommentera gärna om du testat produkten längre än vi.


Sun Kissed FACE är en lätt och skönt återfuktande ansiktskräm med lättbrun-utan-sol-effekt. Den går snabbt in in i huden och mjukgör med naturliga oljor från solros och raps.

Krämen bygger gradvis upp en fördjupad färg i huden som ger dig en fräscht solbrun ton året om.

Pris: 77 kronor för 60 ml

Prisvärd produkt som gradvis bygger upp din bränna. Det är en fantastiskt produkt. Det negativa är att den innehåller oljor och runt 14 % fett. En del kan uppleva att de får finnar av produkten, men den är värt ett försök!

Fettet kan vara bra att ha nu under vinterhalvåret när det är kallt ute. Den är bra på de sättet att man inte behöver smörja in sig varje dag, det gör inget om man glömmer eftersom effekten gradvis ökar, inget man ser på 2 dagar. Snarare en vecka!


Kommentarer
Postat av: Alisa

Om du fick vara någon annan under en dag, vem skulle du då vilja vara?

Och varför?

pussar:)

2008-10-03 @ 12:50:24
URL: http://missalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0